Stefhanie Palmen-Plieger

star
star
star
Stefhanie Palmen-Plieger

Leerkracht groep 7/8


Mijn naam is Stefhanie Palmen-Plieger, geboren en getogen op de Heksenberg. Leuk detail ik heb hier vroeger zelf als leerling op school gezeten! In 2010 ben ik afgestudeerd als leerkracht, vervolgens heb ik vooral in de bovenbouw en op verschillende middelbare scholen gewerkt.

In 2014 heb ik mijn Master Special Educational Needs in begeleiden en leidinggeven behaald. Sinds 2017 versterk ik het team op deze school als bovenbouw leerkracht, reken coördinator & voorzitter MR. Ook vertegenwoordig ik de personeelsgeleding bij de GMR van Movare. Ik geniet er elke dag van om onze leerlingen te helpen groeien, bloeien en stralen. Als groep 7/8 leerkracht vind ik het belangrijk om leerlingen goed voor te bereiden op de overstap van PO naar VO, de toekomst en het stellen van persoonlijke doelen. Hierbij help ik de kinderen om problemen om te buigen naar uitdagingen en deze vol positiviteit aan te gaan.

Mijn hobby's zijn het maken van reizen met mijn man Daan en zoon Ian. Maar zeker ook het geven van creatieve workshops in mijn eigen atelier Stampin' Heksenberg.


045-5285960 
stefhanie.palmen@movare.nl